Bewegwijzering

Conceptontwikkeling: ik ontwikkel een oriëntatieplan waarmee bezoekers de juiste weg zullen vinden op uw locatie. Hiervoor maak ik een inventarisatie van alle bestemmingen en functies op de locatie, en de wensen en eisen met betrekking tot vindbaarheid. Op een plattegrond geef ik alle informatiedragende posities aan met de bijbehorende inhoud of boodschap. Van elk type informatiedrager krijgt u een schetsontwerp.

Ontwerp: van alle informatiedragers maak ik een ontwerp en geef duidelijkheid over de definitieve uitvoering (vorm, kleur, materiaal, formaat, bevestiging)

Realisatie: als producent zorg ik dat het hele bewegwijzeringsysteem op tijd en volgens afspraak wordt uitgevoerd en op locatie wordt gemonteerd. Bij oplevering wordt het hele systeem gecontroleerd op volledigheid, juistheid en kwaliteit van uitvoering. Het systeem wordt geleverd met een zorgvuldige en volledige documentatie van alle onderdelen, zodat het systeem ook in de toekomst makkelijk te onderhouden of aan te passen is.