Even voorstellen.

Rozemond Tentoonstellingen staat onder leiding van Wiek Rozemond.

Als zelfstandig ontwerper-producent ben ik niet gebonden aan vaste leveranciers of de exploitatiedruk van een eigen werkplaats. Door deze onafhankelijkheid kan ik met Rozemond Tentoonstellingen flexibel en slagvaardig opereren. Dit geeft ons de creatieve vrijheid om telkens met nieuwe ideeën te komen. Elk project is uniek, en vraagt om zijn eigen aanpak en oplossingen.

Groot netwerk
 Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van leveranciers, uitvoerders en freelancers die we naar inzicht en behoefte voor de uitvoering van projecten kunnen inschakelen. Hierbij moet u denken aan creatieve en vakkundige decorateurs, schilders, houtbewerkers, standbouwers, theatertechnici, audiovisuele en grafische bedrijven.

Ruime ervaring
 Als vormgever en producent heb ik ruim achtien jaar ervaring in het bedenken, ontwerpen en realiseren van ruimtelijke presentaties. Mijn werk is even divers als de opdrachten die ik krijg, van eenvoudig tot logistiek complex, van speels tot zakelijk, in expositieruimtes en op bijzonder locaties. De kern waar het altijd om draait, is een effectieve communicatie met het publiek of uw doelgroep(en).