Door in het oog te kijken, de verkeersveiligheid verbeteren. Dat klinkt misschien gek, maar dat is precies wat de initiatiefnemers van het onderzoek Perceptie 3.0 willen doen. In de videofilm die ik met Tenfi Studios produceerde, leggen we uit hoe ‘eyetracking+’  kan helpen om bij proefpersonen vast te stellen hoe moeilijk of makkelijk een bepaalde rijtaak is. Dat biedt mogelijkheden om de verkeersveiligheid van bepaalde situaties objectief te beoordelen, en is bijvoorbeeld handig bij het testen van nieuwe oplossingen voor wegmarkering of wegverlichting. 

Ter ondersteuning en promotie van het waarnemingsonderzoek ontwikkelde Rozemond Tentoonstelingen de website, brochures, een testviewer en standmaterialen voor lichtcongres LICHT 2014 en LICHT 2015.

perceptieonderzoek
video het oog als meetinstrument
video het oog als meetinstrument 2
perceptieonderzoek
stand perceptie 3.0
multidisciplinair onderozek
standmateriaal perceptie3.0
video het oog als meetinstrument
perceptieonderzoek Rozemond Tentoonstellingen
perceptieonderzoek video het oog als meetinstrument video het oog als meetinstrument 2 perceptieonderzoek stand perceptie 3.0 multidisciplinair onderozek standmateriaal perceptie3.0 video het oog als meetinstrument perceptieonderzoek Rozemond Tentoonstellingen

perceptieonderzoek